sub-title-vecCOFFEE EXPRESSsub-title-vec

Looking for success?

h1-intro-left-img

Έχουμε μια εξαιρετική ομάδα και κατάλληλα εργαλεία στη διάθεσή μας ενώ η ποιότητα και η αξία των προϊόντων μας είναι κορυφαία στο χώρο.


O κλάδος της καφέ-εστίασης αποτελεί σήμερα μια τεράστια παγκόσμια οικονομία. Η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων πίνουν καφέ καθημερινά ενώ η μέση παγκόσμια ημερήσια κατανάλωση ξεπερνά τα τρία φλιτζάνια. Τα πολυάριθμα coffee-shops πωλούν παγκοσμίως κατά μέσο όρο 250 φλιτζάνια καφέ την ημέρα, είτε σε ανθρώπους που βρίσκονται «στον δρόμο» και αναζητούν μια ώθηση καφεΐνης και ενέργειας, είτε σε εκείνους που θέλουν κάπου να καθίσουν και να χαλαρώσουν με ένα ποτό και ποιοτικό street food. Με την πλειονότητα των καταναλωτών να βγαίνουν έξω για να πάρουν τον καφέ τους, η αγορά των coffee-shops συνεχώς αναπτύσσεται και εξελίσσεται. Οι επιχειρήσεις franchising μπορούν να επωφεληθούν από αυτή την επέκταση, και το Coffee Express φιλοδοξεί να δημιουργήσει το δικό του παγκόσμιο δίκτυο συνεργασιών μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.


Ο κλάδος της καφέ-εστίασης αποτελεί σήμερα μια αγορά με μεγάλες δυνατότητες, όπου οι δικαιοδόχοι ωστόσο πρέπει να είναι συνεχώς ενήμεροι για τις τοπικές συνθήκες, τις αλλαγές στην αγορά και την ανάγκη για διαρκή εκπαίδευση και εξέλιξη. Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, αλλά πάντα υπάρχει μια ανεκμετάλλευτη πελατειακή βάση, και έτσι ο κλάδος δεν δείχνει σημάδια εξασθένισης αλλά περαιτέρω ανάπτυξης. Το μενού ενός επιτυχημένου coffee-shop ξεπερνά τον καφέ και περιλαμβάνει ποικίλα ροφήματα και ποτά, πρωινές νοστιμιές, σάντουιτς, σαλάτες και πολλά άλλα σνακ προσελκύοντας μεσημεριανούς πελάτες που θέλουν ένα ποιοτικό μικρογεύμα με το ρόφημά τους.


Η καινοτομία αποτελεί σημαντικό παράγοντα για τα coffee-shops προκειμένου να προσελκύσουν πελάτες. Οι πρωτότυποι χώροι και τα σχέδια των καταστημάτων μπορούν επίσης να βοηθήσουν να τοποθετηθούν τα καταστήματα σε απροσδόκητες τοποθεσίες ή να τραβήξουν το βλέμμα των καταναλωτών.


Ένα κατάστημα Coffee Express δεν είναι απλώς μια πηγή καφεΐνης, αλλά η παροχή μιας αξεπέραστης street food γαστρονομικής εμπειρίας. Η ατμόσφαιρα του καταστήματος, από τη μουσική υπόκρουση μέχρι την επίπλωση και το φιλικό και φιλόξενο προσωπικό, ενθαρρύνει τους πελάτες να επιστρέφουν ξανά και ξανά ενώ η σχέση ποιότητας - τιμής είναι αξεπέραστη.


Στα Coffee Express στόχος μας είναι η παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών σε αξεπέραστα ανταγωνιστικές τιμές. Αναζητούμε νέους συνεργάτες, που υιοθετούν την εταιρική μας κουλτούρα και φιλοσοφία, με διάθεση και μεράκι να διαδώσουν το μεράκι του αυθεντικού ιταλικού καφέ και της ελληνικής γαστρονομίας σε κάθε γωνιά του κόσμου.


Πλεονεκτήματά μας αποτελούν το:


 • Ισχυρό και αγαπητό σήμα (brand name) στην αγορά

 • Πολυετή εμπειρία στον κλάδο της καφεστίασης και της συμβουλευτικής

 • Καινοτόμο μενού που μαγνητίζει τους πελάτες και ενισχύει την επαναλαμβανόμενη πώληση

 • Διαφορετικοί τύποι καταστημάτων – συνεργασιών μέσω αξιοποίησης ανεκμετάλλευτων αγορών-στόχων

 • Άμεση εκπόνηση αρχιτεκτονικής μελέτης με σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους και διασφάλιση ποιότητας (ISO 22000)

 • Ολοκληρωμένη και διαρκής εκπαίδευση και έλεγχος προσωπικού

 • Συνεχής υποστήριξη και εξέλιξη δικτύου

 • Υποστήριξη Marketing και Digital Marketing

sub-title-vecCOFFEE EXPRESSsub-title-vec

Προσόντα νέου συνεργάτη

h1-intro-left-img
Οικονομικοί πόροι
 • Eπαρκείς χρηματοοικονομικούς πόρους και επιθυμία οικονομικής δέσμευσης σε μια αναπτυξιακή ευκαιρία

 • Ελάχιστο επενδυτικό κεφάλαιο 50.000 ευρώ


Επαγγελματική εμπειρία
 • Εμπειρία στην ιδιοκτησία και διοίκηση εστιατορίων, coffee shops ή άτομα με εμπειρία στην λιανική πώληση έχουν προτεραιότητα αλλά η προϋπηρεσία στην εστίαση δεν είναι υποχρεωτική.

 • Πάθος για επιχειρήσεις και διακρίσεις στην τοπική κοινότητα

 • Ικανότητα προώθησης αλλαγών και οικοδόμησης μιας επιχείρησης υψηλών επιδόσεων


Δέσμευση
 • Προθυμία για δέσμευση στην ολοκληρωμένη ενασχόληση με το coffee express

 • Ικανότητα και επιθυμία να λειτουργήσει πολλαπλά καταστήματα coffee express.

sub-title-vecFranchisesub-title-vec

Αν επιθυμείς να συνεργαστείς μαζί μας και να αποτελέσεις το νέο Coffee Express success story συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα ή κάλεσέ μας στο 6974867435